Nyt on korvatulehdus parantunut ja tänään paikataan hampaatkin. Olihan se korvatulehduksen hoitaminen varsinainen show. Ensin menin Kontulaan terveyskeskukseen, siellä sanottiin, että ajat ovat loppuneet, seuraavana aamuna olisi soitettava heti kahdeksalta. No heti tasan kahdeksalta soitin, tuuttasi varattua, kymmenen yli kahdeksan pääsin jonoon, viisitoista yli pääsin läpi, mutta ajat olivat jo siltä päivältä loppuneet, käskivät illalla kello 16 mennä Marian sairaalan päivystykseen, siellä ei onneksi tarvinnut jonottaa kuin puoli tuntia, lääkäri kirjoitti reseptin ja vihdoin pääsin hoitamaan ajoittain tuskallistakin korvatulehdusta. Mutta miten voivat akuuttiajat loppua viidessätoista minuutissa. Katsoin netistä yksityislääkärien taksat, 60 euroa per aika, laboratoriokulut laskutetaan erikseen, ei kannata jos vaan jaksaa kärsiä.

Minullahan korvatulehdus uusii lähes joka syksy ja kevät. Joskus viime vuosisadalla kun olin postissa töissä tuli ensimmäinen. Silloin vielä postilla oli oma terveydenhuolto, joka merkitsi sitä että sairaslomiahan ei kirjoitettu ja lähes jumalan asemassa olevalle lääkärille ei aikoja annettu. Kun kävin postin terveysasemalla terveydenhoitaja Ethel Jusulan puheilla, hän vain myötätuntoisesti käski levätä, ei puhettakaan sairaslomasta tai lääkärinajasta. Pari viikkoa korvasärystä kärsittyäni menin terveyskeskukseen, josta kyllä silloin sai lääkäriajan ja reseptit. Jos oltaisiin Amerikassa haastaisin Ethel Jusulan oikeuteen hoitovirheestä ja vaatisin miljoona euroa korvauksia.

Viime viikolla olimme sitten maanantaina teatterissa katsomassa farssia Tilanne päällä, oli vähän keskentekoinen, ehkä paranee sadannen esityskerran myötä. Tiistaina taas teatterissa, nyt Kom-teatteri ja Riitta Pulkkisen Totta. Mitäs siitä sanoisi, ei kaikista romaaneista tule hyviä teatteriesityksiä, tahtoo Lontooseen teatteriin. Loppuviikko menikin IKEAn palapelin kokoamiseen, kolmessa päivässä lipasto valmis, eikä tarvinnut käydä kuin yhden kerran käydä IKEAssa hakemassa puuttuva osa. Viikonloppu menikin Ronin kanssa, lauantaina Kivinokan sauna ja jatkot Kyllillä. Onneksi ei tarvinnut juoda kun Roni oli mukana ja korvan hoitokin kesken. Nyt Roni lähti kouluun , rauha maassa ja tietokone vapaana.

Ei taida Aleksi pärjätä Oxford Streetille

Täällä on ollut kovia syysmyrskyjä, Senaatintorin joulukuusikin kaatui myrskyssä.

Joulunavaus Kontulassa, etnoruokaa, yli-ikäisiä tiernapoikia ja Joulupukki!