Kiitos isänpäivälahjasta, joka tuli hyvissä ajoin perille, on jo luettukin. Muita isänpäivälahjoja olivat Marikalta saatu kuvankäsittelyohjelma Photoshop, jota kylläkään en ole vielä saanut asennettua, pitää kai pyytää Jani. Salmelta sain aivan ihanan e-Bookin. Käytiin Jumbon cittarin avajaisissa ja E-kirjan lukulaite oli tarjouksessa 37 euroa, ei sitä muuten varmaan olisi tullut ostetuksikaan. Olivathan cittarin avajaiset varsinainen tapahtuma, kassallekin jonotimme puolitoista tuntia ja tungos pääsi oikein Hesarinkin uutiseksi. Olen jo kohta lukenut ensimmäisen e-kirjan, joka on kuvaavaa kyllä H.G. Wellsin Time Machine. Eipä Wells sata vuotta sitten olisi arvannut, että hänen kirjojaan ladataan koneelle avaruudesta, aikamatkailu kyllä taitaa olla tulevaisuuden asia, jos sitäkään. E-kirjaan voi myös ladata valokuvia, ei enää tarvitse raahata tietokonetta mukaan jos haluaa näyttää valokuvia. Musiikkia voi myös ladata. En taida kuitenkaan alkaa lukemaan ja kuuntelemaan musiikkia yhtäaikaa, On huonot kokemukset koodinaatiosta, ainakaan pyörällä ajaminen, ajotietokoneen ja sykkemittarin seuraaminen samanaikaisesti ei onnistu, voi pää haljeta.

Salme lähti hoitamaan Anun Aila-tyttöä, kun äiti päättää valtuustossa Kivinokan kohtalosta. Huomenna hammaslääkäriin, millainenkohan lasku sieltä tulee, talvirenkaiden vaihto maksoi 235 euroa, kun kaksi rengasta oli loppuunkulunut.

Salme oli Messukeskuksessa Elma-messuilla Astan, Anun ja lapsien kanssa, Selma pääsi ratsastamaan.

Isänpäivälounaalla oltiin Al Zubeidissa Kontulassa.

Paavo Lipponen tarjosi etnisen lounaan Mellunmäessä, no hernekeittoa tietenkin. Jokohan pitää alkaa valmistautua ensi vuoden linnan juhliin, kun Päivikin on äidin kavereita.

Tuleeko kuitenkin maailmanloppu, kun taivas liekehtii ja marraskuussa paju kukkii.

 Minun Lontoon matkani kuvat 20 vuotta sitten ovat valitettavasti Dioina, täytyy odottaa seuraavan City-Marketin avajaisia, jos saisi sitten sen Dia-skannerin.