Kyllä minulla käy huono onni blogien kanssa. Ensin hukkasin alkuperäisen blogini käyttäjätunnukset jasalasanat. Aloitin sitten uuden 123 blogin. Tänä aamuna kuitenkin huomasin kauhukseni sen hävinneen. Tarkemmin tutkiessani huomasin sen olleen kokeiluversion ja nyt vaativat minulta rahaa, 20 euroa joka kolmas kuukausi, aivan liikaa. Ei auttanut kuin palata vuodatukseen ja aloittaa uusi blogi, se ei kuitenkaan onnistunut ilman uutta sähköpostiosoitetta, joten jouduin semmoisenkin avaamaan. Nyt täytyy kyllä panna kaikki salasanat jakäyttäjätunnukset jonnekin talteen, ei muistiin enää näköjään ole luottamista.

Näköjään kuvien siirto sentään onnistui.

Illalla olimme Salmen kanssa Osuuspankin järjestämässä sijoitusillassa " Oletko salavarakas". Taidan olla, kun en ole sitä itsekkään huomannut. Näytettiin kädestä pitäen miten netistä klikataan sijoituksia, mutta kun tilillä ei ole kuin 300 euroa ja tässä kuussa syödäkin pitäisi. No Saihan siellä hyvää ruokaa ja lasillisen viiniäkin. Taidan sijoitustoiminnassa  tyytä Särkelä itten neuvoon: maa ja matkustaminen.

Nyt en jaksa enempää kirjoitella, energia meni sähköpostin ja uuden blogin avaamiseen. Kommentteja nyt mahtuu enemmän. Kävijämäärää ei voi seurata niinkuin 123 blogissa.