Meilläpä on tosi erilainen Uuden Vuoden Aatto. Ensin pestään pyykkiä, illalla saunaan, katsotaan Uutisvuoto, sitten varmaankin joutaa jo nukkumaan kun telkkaristakin tulee vain uusintoja. Ja huomenna katsotaan ehkä viimeistä kertaa tasavallan presidentin uuden vuoden puhe, voi olla, että seuraavalla kerralla tulee sellaista jorinaa, ettei viitsi edes kuunnella jollei ole joutunut  jo muuttamaan Tukholmaan tai Lontooseen.

Eilen tultiin Tallinnasta, kun ahneina jouduttiin tänä vuonna käyttämään Nordlandian ruokakuponkisi, etteivät vaan menisi hukkaan, kyllä syötiinkin. Ronikin otti ensin alkuruuaksi perunoita ja lohta, pääruuaksi perunoita ja lohta, sitten yllätys spagettia ja jauhelihakastiketta, jälkiruuaksi jäätelö, toiseksi jälkiruuaksi täytekakkua, lopuksi vielä perunoita ja lohta, tarjoilijatäti tuli kysymään otatko vielä lisää. no vielä seitsemäs lautasellinen perunoita ja lohta. Lopuksi vielä kahdeksas lautasellinen, nyt pelkkää lohta.Marika oli meitä vastassa Länsisatamassa, varmaan ensi töikseen kun pääsivät kotiin Roni kysyy: Äiti mitä iltapalaksi? Tallinnassa Salme kävi kampaajalla ja Ronin kanssa käytiin Nukumuseossa, joka yllätti. Oli hyvin rakennettu ja interaktiivinen, tosin pappa ei oikein osannut käyttää kosketusnäyttöpäätteitä, ehkä viisaampien kannattaisi viedä Roni uudestaan Nukumuseoon, kyllä siellä aikuinenkin viihtyy.Erityisesti Ronin suosikki oli taas kauhukammio irtopäineen, tanssivine luurankoineen ja kammottavine hohotuksineen.

Hyvää Uutta Vuotta 2012. Mitä mahtaa tuoda tullessaan. Varmaa on uusi presidentti ja todennäköisesti sinulla uusi työpaikka, toivottavasti maailmalla demokratia taas etenee ja viimeisetkin diktaattorit saavat surkean lopun. Itse lupaan laihtua 20 kiloa, ei se voi olla sen vaikeampaa kuin tupakanpolton lopettaminen. Varmaankin olen sitten kaikissa juhlissa entistäkin kiukkuisempi, kun en saa syödä enkä juoda mitään.

Paistettuja silakoita Hötorgshallissa, joka on ainakin minun suosikkikauppahallini Tukholmassa.

Joulu alla meillä järjestettiin pikkujoulut ja saunan jatkot.

Vielä ennen joulua tutustuminen musiikkitaloon, ulkonäöstä voi olla eri mieltä, mutta akustiikka on erinomainen.

Tulihan se joulupukkikin.

Joulun jälkeen Kansallisteatterissa katsomassa Saiturin Joulua. Oli aika hyvä esitys, tuskin Lontoossakaan olisi juuri paremmin osattu tehdä, varsinkin kun Kansallisteatterin interiööri muistuttaa Lontoon vanhoja teattereita.

Nukumuseossa ja Raatihuoneentorilla. Nukumuseossa ensimmäistä kertaa, Nukuteatteri on kyllä tullut tutuksi.