Viimeisin rikkoutunut on tallentava digiboxi. Minä en ainakaan tule ilman sellaista toimeen ja tänään menenkin sellaisen ostamaan, ei kai vanhoja kannata korjauttaa. Ja äidin etuhammas taas katkesi, onneksi sai jo tänään ajan ja se korjattiin. Puhelimenikin oli vähän aikaa rikki, vika olikin sim kortissa joten korjaus ei maksanut onneksi mitään. Saa nähdä mikä rikkoontuu seuraavaksi.

Lunta tulee pihalla oikein viime talven malliin, että kai sitä helmikuussa riittää sinullekin.

Ronin hiihtolomasta ei vielä ole täyttä varmuutta, eiköhän se ole helmikuun lopulla, joten ehtinet Pielavedelle jos haluat. Ja tullaan kyllä vastaan, enköhän jaksa valvoa, vaikka eilen illallakin nukahdin ennen kymmentä kesken vaalikeskustelun.

Kai sitä Haavistoa pitää äänestää, vaikka minulle Arhinmäki olisi ollut mieluisampi ehdokas. Ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta kun äänestän vihreitä. Kerran eurovaaleissa ei ollut mieluisaa ehdokasta, joten päätin äänestää palestiinalaistaustaista Umaia Abu Hannaa. Olikin ihan hyvä päätös, ehdokkaastani  tuli varaedustaja yhdellä äänellä ennen inhotustani Uma Aaltosta, vai ei muka yksi ääni ratkaise!